Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

  
   

Locuri de munca in judetul constanta

Locuri de munca in orasele: Mangalia,   Constanta,   Cernavoda,    
Locuri de munca : 1.717 joburi  
   
anunt personalizat Nedcon Maritime

• Studii superioare tehnice • Limba Engleza – nivel foarte bun • Cunoasterea legislatiei, a prevederilor si prescriptiilor tehnice Colectia ISCIR, standardele si alte acte normative in vigoare privind sudarea Nedcon Maritime is the largest, independent Romanian Manpower Supply Company involved in the recruitment of Romanian Seafarers, Riding Teams, Shipyard Personnel, Oil & Gas Professionals, Hospitality Personnel and Industrial Specialists. We are proud to have provided our services to many worldwide clients, becoming the solution in demand by ship managers and ship owners, Oil & Gas companies, shipyard owners and industrial operators who are in search of a knowledgeable and professional business partner.

Adaugat: 29 octombrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Constanta Expira la: 2014-11-29
 
HM Hennes and Mauritz SRL

Cautăm un candidat cu urmatoarele aptitudini, abilităţi si experienţă : • Minim 1 an experienţă n domeniul serviciu clienţi, de preferat n industria de retail. Pe scurt : Ca asistent vânzări vei fi responsabil pentru cel mai bun serviciu pe care îl poţi oferi clienţilor noştri. H & M Hennes & Mauritz AB (cunoscută ca H & M) este un lanț de magazine de îmbrăcăminte din Suedia. Compania a fost înființată în 1947, în Västerås, Suedia.

Adaugat: 28 octombrie, Nr. joburi: 5, Oras:  Bacau, Botosani, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Tirgu-Mures Expira la: 2014-11-28
 
anunt personalizat Nedcon Maritime

Nedcon Maritime is the largest, independent Romanian Manpower Supply Company involved in the recruitment of Romanian Seafarers, Riding Teams, Shipyard Personnel, Oil & Gas Professionals, Hospitality Personnel and Industrial Specialists. We are proud to have provided our services to many worldwide clients, becoming the solution in demand by ship managers and ship owners, Oil & Gas companies, shipyard owners and industrial operators who are in search of a knowledgeable and professional business partner.

Adaugat: 28 octombrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Constanta Expira la: 2014-11-14
 
Bibi Touring Touroperator SRL

- are experienta de minim 2 ani in rezervari intr-un hotel si stapaneste bine gestionarea camerelor in sisteme on-line de rezervari hoteliere internationale. - cu aptitudini dovedite de comunicare, negociere, vanzare, cumparare. Activitatea presupune deplasari in EXTRASEZON pe intregul litoral, pentru dezvoltarea portofoliului de furnizori de produse turistice al touroperatorului, prin incheierea de contracte cu hoteluri, pensiuni, restaurante, unitati de divertisment,.. Beneficii: venit in functie de realizari, cu un minim garantat, decontarea combustibilului si a abonamentului de telefon mobil. Bibi Touring Touroperator - este membru al Grupului Christian Tour si se afla in Top 5 Touroperatori pentru Romania. Este singurul touroperator specializat exclusiv pe Romania si Republica Moldova si are o retea de 1000 agentii partenere.

Adaugat: 28 octombrie, Nr. joburi: 1, Oras:  Constanta, Mangalia, Navodari Expira la: 2014-11-07
 
Exclusiv Auto ENB SRL

Pt postul de receptioner service : - experienta in activitatea de service auto - receptie service Pt postul de receptioner service : - receptioneaza masinile in service Distribuitor si reparator autorizat al marcilor Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai si Subaru in Constanta, Exclusiv Auto ENB este sustinut de o echipa de profesionisti care cred in autoturisme si servicii de cea mai buna calitate pentru tine si masina ta.Misiunea noastra este de a fi primul dealer de calitate din Constanta, oferind cele mai bune oportunitati pentru clientii si producatorii pe care ii reprezentam.Scopul nostru este sa asiguram vanzarea de autovehicule de inalta calitate mentinand in acelasi timp 100% satisfactia clientilor.In showroom-urile noastre descoperi automobilele Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Subaru si Hyundai si impreuna gasim varianta care ti se potriveste cel mai

Adaugat: 27 octombrie, Nr. joburi: 10, Oras:  Constanta Expira la: 2014-11-06